Uskoro dolazi 3G verzija Nokije 3310 (2017)?!

Nokia 3310 (2017) je dobro osmišljen i izveden osnovni Nokia uređaj od strane HMD Globala, ali sa podrškom za 2G mreže je ispao ništa više nego li dobar marketinški trik. Doduše, dizajn je odlično odrađen i doista su dobro uspjeli prenijeti stare linije u novo tijelo, a uređaj je sposoban za jedan osnovni uređaj.

Ali, u doba brzog interneta nova Nokia 3310 jednostavno djeluje zastarjelo novim generacijama kojima je bitno provjeriti status na Facebooku u nekoliko (mili)sekundi ne minuta od otvaranja preglednika.

Prije nekoliko tjedana testiranja FCC-a je prošla do sada nepoznata Nokia oznake TA-1036 i prema nekim informacijama to bi upravo mogla biti 3G varijanta Nokije 3310 (2017). Međutim, TechbuzzIreland je vidio objavu irskog operatera 3 koji je najavio dolazak 3G varijante ovog uređaja. Za sada se ne zna točan datum dolaska, ali operater očekuje da bi uređaj mogao biti predstavljen krajem rujna, odnosno početkom listopada. Ukoliko je ovo točno, vijest je doista dobra jer će svi željni komada restaurirane prošlosti moći isti i koristiti kada bude podržavao 3G mreže. Treba još vidjeti da li to znači i dovođenje Whatsapp-a za s30+ os ili samo mogućnost korištenja 3G mreže.

Twitter / Account Suspended

From breaking news and entertainment to sports and politics, get the full story with all the live commentary.

No Title

No Description

U dogledno vrijeme 3G će postati ono što je danas 2G pa je dobro da 3310 poprati i tu promjenu.