HMD napokon popunio stranicu dodatne opreme za Nokia uređaje

Službena stranica dodatne opreme za Nokia uređaje je napokon poprimila bolji izgled. HMD je napunio stranicu sa svom do sada predstavljenom (ili nepredstavljenom) dodatnom opremom za Nokia uređaje na Androidu. Sada tamo možete pronaći sve maske, zaštitne preklopne maske, punjače i slušalice. Dodatna oprema je posložena u kategorije ovisno o njenoj namjeri, odnosno pod audio, zaštitne maske i punjači.

Jedna stvar i dalje nedostaje na stranici, cijena i dostupnost proizvoda. HMD je govorio kako će se Nokia uređaji prodavati i online pa će vjerojatno uskoro biti oformljena web trgovina gdje ćemo moći naručiti dodatnu opremu puno jednostavnije. Najbolji primjer im je službena web trgovina Nokia Health proizvoda koja isporučuje proizvode i dodatnu opremu. Ako to funkcionira, nema smisla da HMD ne napravi isto. Nadam se brzo.

Zanimljive su neke zaštitne maske, kao na primjer čvrsta maska za Nokije 6 i 5 koja će dobro doći svima kojima mobitel zna često skliznuti iz ruke. Barem će im održati lijepi izgled dulje vrijeme.

Ako želite vidjeti svu dodatnu opremu za Nokia uređaje skoknite na Nokia.com ili pak kliknite na ovaj link.