#iStyle trgovina s #Nokia #Health uređajima otvorena i u Splitu (City Center One)

iStyle trgovine su službeni prodavatelji Apple proizvoda u Hrvatskoj, a među njima i Nokia „zdravstvenih“ gadgeta koje je još Withings reklamirao kao kompatibilne s iPhone uređajima. Upravo je ovaj lanac trgovina otvorio još jednu u splitskom City Center One pa sam otišao vidjeti jesu li Nokia uređaji izloženi tamo. Premda je veći dio trgovine bio podređen Apple proizvodima i službenoj dodatnoj opremi, jedan dio je imao izložene Nokia proizvode. U prvom planu su trenutno bili Nokia Thermo, digitalni termometar te cijenom pristupačna Nokia Body digitalna vaga. Ispod su još bila pakiranja Nokia Home pametne kamere i senzora kvalitete zraka, Nokia Body Cardio vaga koja mjeri arterijski pritisak te Nokia MBI+ digitalni tlakomjer.

Bacite oko na galeriju fotografija Nokia Health gađeta unutar trgovine. Fotografije su snimljene Nokijom 3 ali su zbog uštede serverskog prostora smanjene rezolucije.

Ono što više nisam mogao pronaći su Nokia satovi, Nokia Pop, Steel, Go te Steel HR kojeg i onako nema u ponudi. Na pitanje ekipi iz trgovine zašto nisu tu, dobio sam odgovor koji sam već znao. Naime, nakon što je predstavljen Apple Watch 3, dogovor trgovine sa Appleom je bio izbaciti satove konkurencije iz ponude.

Iako su Nokia Health uređaji dostupni već neko vrijeme u drugim trgovinama (Links, HG Shop…), u iStyle trgovini su neki i izloženi te ih se može razgledati. Na žalost ne i isprobati).

Ako ste zainteresirani za Nokia Body vagu skoknite na prvi kat City Centra u Splitu pa bacite oko na sve što imaju u ponudi. Cijene možete provjeriti na stranicama iStyle trgovine, ali i na licu mjesta.