Pogledajte fotografije prelijepog (otkazanog) tableta Nokije Lumije 2020

Windows Central došao je u posjed primjerka otkazanog tableta Nokije Lumije 2020, koja je nosila kodno ime Illusionist. Nokia Lumia 2020 je “mini” tablet koji je trebao imati: Snapdragon 800, 2GB RAM-a, 32GB interne memorije, Windows RT, 8,3-inčni FullHD zaslon te 19MP ZEISS kameru.

Zac Bowden, novinar WC-a koji se družio s tabletom, navodi dizajn, kvalitetu izrade (polikarbonatno kućište), zaslon, kameru i zvučnike kao pozitivne strane, dok je negativan Windows RT i nedostatak podrške za stylus.

Illusionist je, inače, prema glasinama, otkazan krajem 2013. u jeku Microsoftovog preuzimanja Nokijinog odjela uređaja i usluga. Navodno kako ne bi bio konkurencija Surface Mini tabletu, koji također nije vidio svjetlo dana, kao ni 2020.

Što se vama čini od Iluzionista? Je li Microsoft pogriješio otkazivanjem tableta? Recite nam što mislite u komentarima. 🙂

  • Nokia4ever

    Ako oče MS svoje proizvode šta tu nije jasno…SP če to potvrditi!


  • Ne znam što bi bilo bolje, ovako kako je bilo, ili onako… Ma, ionako se nas ne pita, oni će napravit kako oni hoće, slično kao i Apple,i svi… Sad ćete reć: Osim Nokije!!! 🙂


    • svi ovi otkazani uredjaji su pokazatelj koliko je microsoftu stalo do mobilnog/tabletnog trzista.

      imali su skoro pa gotove proizvode za plasirati na trziste a oni su odustali, i to je vec pocelo tamo cak 2013-2014. godine.