Galerija: Nokia 7

HMD Global danas je predstavio svoj najnoviji smartfon, Nokiju 7. Nokia 7 trenutno je ekskluzivna za kinesko tržište gdje je se već može prednaručiti za 320 eura (2.400kn) za 4GB RAM-a te 345 eura (2.600kn) za verziju sa 6GB RAM-a. Prodaja uređaja kreće od 24.10., no kako smo već rekli, samo u Kini. Budući da je predstavljanje održano u Kini, nisu bili pozvani veliki globalni mediji na događaj, pa odmah nisu bile dostupne fotografije uređaja u rukama novinara i standardni “hands on” videozapisi. Sakupili smo s interneta fotografije i neka videa na kojima je Nokia 7, a možete ih pogledati u nastavku.

 

U nastavku pogledajte neke videozapise s YouTubea, a poznati Nokibar napravio je dobar prvi pogled (na kineskom) na Nokiju 7 no objavljena je na kineskom video servisu i možete ga pogledati ovdje. Zanimljivo je da HMD s Nokijom 7 u kutiji isporučuje i zaštitnu masku, što nas vraća u 2011. i Nokiju N9 i Lumiju 800 koje su se isporučivale s maskicom, što je svakako pozitivno. Nadalje, HMD je redizajnirao sučelje kamere za Nokiju 7, no zbog ograničenosti dostupnih materijala ne možemo točno vidjeti što se promijenilo, pa željno čekamo kada će ažurirati aplikacije trenutnih Nokia smartfona koji su dostupni globalno.

YouTube

YouTube

Čini se da uređaj dobro leži u ruci i u bijeloj varijanti izgleda lijepo, iako bih osobno više preferirao crni prednji panel i u bijeloj boji kućišta. Vaše mišljenje slobodno ostavite u komentarima. 🙂

via: 1, 2, 3, 4, 5

Dopuna: Nokibar je objavio svoj video na YouTubeu. Pogledajte ga u nastavku.

YouTube