HMD će preko Community foruma primati prijedloge za nove opcije na Nokia uređajima

HMD Global nedavno je redizajnirao svoj “Community” forum i u segmentu o idejama za nove značajke, dodane su kategorije poput: “planirano”, “u tijeku”, “implementirano” te “odbačeno”.

Jedna ideja, o uspostavio Nokia Beta Labs programa, već je implementirano i taj prijedlog korisnika foruma na sebi nosi oznaku “implemented”. Jasno je da će HMD putem ovog foruma slušati prijedloge korisnika te one koji su ostvarivi, odnosno ostvarivi za HMD u tom trenutku, i implementirati.

Ovo je odličan potez HMD-a i lijepo je vidjeti da slušaju zajednicu, no isto tako ovaj potez otvara vrata mnogobrojnim neostvarivim zahtjevima poput vratite Symbian, napravite novi OS i sl.

Ako imate kakav prijedlog za HMD u vezi značajke na Nokia uređajima, i mislite da je ostvariv, skoknite do foruma klikom ovdje i detaljno ga opišite. Bilo bi lijepo da najbolje ideje i aktivni članovi zajednice budu i nagrađeni.

 

  • Gagi990

    Mislim da je ovo promasaj i da nema od ove neke koristi, jer 90% su glupi predlozi, po meni bolje da HMD sam objavi sta predlaze da se ugradi pa da narod glasa, a ne da narod predlaze.Mislim da ce ovo malo ih pomutiti, evo kao vratite Symbian ili napravite novi OS, sto sada nikako nije preporuciljivo HMD da uradi.Tako da mislim da realno ovo nije dobra stvar i mislim da i kada je Microsoft predstavio slicno mislio sam da je promasaj sto se na kraju i dogodilo.