#Nokia 6 još uvijek u grupi najpopularnijih na GSMArena.com stranici

Otprilike 40 tjedana, odnosno 10 mjeseci od najave za kinesko tržište, Nokia 6 još uvijek je među 10 najtraženijih uređaja u bazi podataka portala GSMArena. U 41. tjednu ove godine, Nokia 6 napredovala je 4 mjesta u odnosu na prethodni tjedan i zauzela je 4. mjesto po broju pretraga. Nokia 6 je jedini uređaj nekog trećeg proizvođača, koji nije Samsung ili Xiaomi, a nalazi se na listi. Danas po broju dnevnih posjeta također je na 4. mjestu za vrijeme pisanja članka.

Iako je ovo respektabilan rezultat za Nokiju 6, više bih volio među traženijima vidjeti Nokiju 8 jer je ipak riječ o kvalitetnom flagship uređaju, sa značajkama poput ZEISS optike, OZO Audio snimanja zvuka i dobrom cijenom. Prema GSMAreni, Nokia 8 trenutno zauzima 7. mjesto u kategoriji “favorit fanova”, gdje ima 933 oznake favorita.

Naravno, broj klikova na GSMAreni ne mora se u istoj mjeri odraziti na prodajne rezultate, no lijepo je ponovno vidjeti da Nokia uređaji izazivaju interes. Našu recenziju Nokije 6 možete pročitati ovdje.

Izvor: GSMArena