Nokia 6 TA-1033 dobila novu nadogradnju (Android 7.1.2 i sigurnosna zakrpa)

Nokia 6 oznake TA-1033 je napokon dobila softversku nadogradnju koja joj donosi i posljednju verziju Androida 7.1.2. U nadogradnji su još i posljednja sigurnosna zakrpa iz Googlea za Listopad te neke manje promjene korisničkog sučelja. One se uglavnom odnose na sada zaobljen Google widget jer duge promjene još nisam uočio.

Međutim, otklonjene su i neke softverske pogreške. Primjerice, prilikom korištenja LED bljeskalice fotografije više ne ispadaju žute. Osobno mi izgleda poboljšan Dolby Music način reproduciranja glazbe koji je sada glasniji i kvalitetniji od Theater načina.

 

Ako vi što vidite, javite nam putem komentara 🙂

 • BrownShark1600

  Nažalost moja Nokia 6 i dalje ima isti problem sa bljeskalicom i nakon ovog ažuriranja.


  • U ručnom modu provaj stavit svjetlo na fluorescent pa javi kako je

   • BrownShark1600

    Puno je bolje, slike su sada oke, nemaju onu zutu boju. Bljeskalica je i dalje zuta kada ju ručno uključim(kao flashlight) no to nije veliki problem, važno mi je da su slike oke.

 • Gagi990

  Drago mi je cuti da je Nokia 6 dobila ispravku to za zutilo sa blicem jer je to bio jedan od vecih problema.Sto se tice jutros je bratu na Sony Xperiji XZ Premium stigao android 8.0 sto me iznenadilo jer je telefon preko VIP mreze u Srbiji i mogu vam reci da lepo i uredno radi, ali telefon leti sa 8.0, stvarno je brz i iznenadjen sam.Valjda ce i Nokia 8 isto tako lepo i glatko raditi sa androidom 8.0 i da ce ga dobiti do kraja novembra a moj Samsung makar do nove godine.