Skoro 150.000 registracija za Nokiju 7 u Kini u trgovinama JD.com i Suning.com

Za manje od 24h sata, ili točnije sutra u 10:07 po kineskom vremenu, kreće prodaje Nokije 7, HMD-ovog najnovijeg smartfona koji je za sada dostupan samo za tržište Kine. Svi zainteresirani kupci mogu se registrirati za kupovinu Nokije 7, bez pologa. Za Nokiju 7 može se registrirati putem trgovina JD.com, Suning.com te službene Nokijine TMall trgovine.

Putem trgovine JD.com skoro 110 tisuća kupaca registriralo se za varijante Nokije 7 sa 4GB RAM-a i 6GB RAM-a, a putem trgovine Suning.com registrirano je oko 32 tisuće kupaca za Nokiju 7 s 4GB radne memorije. Službena Nokijina trgovina nema brojčanik registracija, no obje varijante su dostupne.

To zbrojeno nam daje 142 tisuće registracija, bez Nokijine službene trgovine, no kako još ima vremena, ta brojka bi mogla doći i do 150 tisuća. Ovo je, iako solidno, znatno manje 1.3 milijuna registracija koje je dobila Nokia 6 kada je krenula u prodaju. Ono što je bitnije od broja registracije, je da HMD prvom pošiljkom zadovolji apetite tržišta za Nokijom 7, što nije mogao učiniti s Nokijom 6. Ovaj put bi mogli vidjeti bolju situaciju po pitanju volumena isporuka jer je Nokia 7 u prodaji u tri trgovine, dok je Nokia 6 bila samo u jednoj, a u startu su dostupne obje varijante.

Izvor: JD.com Nokia 7, Suning.com Nokia 7, Nokia 7 TMall