Ultra jeftina #Nokia 2 uskoro dolazi na američko tržište?!

Render Nokije 2

Nokia 2 definitivno postoji. U to su nas uvjerili prvi službeni render koji su nedavno procurili. Uređaj je već počeo prolaziti procese certificiranja na određenim tržištima. Izgleda da HMD s ovim uređajem planira osvojiti ne samo europsko, već i američko tržište na kojem do sada nije imao pretjerano uspjeha. Američki prodavač digitalne opreme B&H je na svoje stranice postavio Nokiju 2 i najavio nejn skori dolazak. Datum dolaska nije poznat ali bi uređaj trebao biti dostupan u bijeloj i crnoj boji. Također je poznato da bi se Nokia 2 trebala prodavati po cijeni od 99$ (630 kn) bez poreza, pa bi ovo vrlo lako mogao biti najjeftiniji smartfon s Nokia logom ikada.

Prema već prije objavljenim informacijama iz pouzdanih izvora, Nokia 2 bi trebala imati zaslon veličine 4,5 ili 5 inča, Snapdragon 212 procesor, 1 GB RAM-a, bateriju od 4000 mAh te posljednju verziju Androida, 7.1.1. (vjerojatno do plasiranja i Android 8.0?).

Ova informacija nam daje na znanje da bi uređaj uskoro mogao biti predstavljen, a to bi možda moglo značiti i predstavljanje Nokije 9. Iako mi je SLUSH najizgledniji za to, moguće je da Nokia 2 dođe i prije, a Nokia 9 nešto kasnije.

Via