Android 8 Oreo službeno dostupan za Nokiju 8

Danas je HMD pokrenuo puštanje službene Android 8 Oreo nadogradnje vlasnicima Nokia 8 uređaja. Nadogradnja je velika oko 1520MB, a donosi nove značajke poput: Picture-in-Picture, Notification dots, sigurnosnu zakrpu za 11. mjesec, brže paljenje uređaja i druge značajke. Nadogradnja se isporučuje u valovima i vrijeme dostupnosti ovisi o broju modela, operateru i tržištu, zato je potrebno malo strpljenja dok se cijeli proces obavi. Za preuzeti nadogradnju, otvorite Postavke->Informacije o uređaju->Ažuriranja.

 

 

Jeste li nadogradili vašu Nokiju 8 na Oreo? Recite nam u komentarima. 🙂

 • vepar

  i kamera je dobila update.navodno je riješeno fokusiranje,dobila je manualno podešavanje ISO i shutter speeda…a i na xda kažu da brže fokusira.

 • ssrki
  • Gagi990

   Nista od HMD, mislio sam da ce sa 8.0 pustiti novu app za kameru i srediti malo kameru ali aman ništa.

   • ssrki

    Meni se cini da je malo bolja ali ne mogu da tvrdim. Videcemo sta kazu ostali i na xda

    • Gagi990

     Meni nije jasno sto je onolika losa po noci, jer ima i OIS, cak i Sony koji nema OIS ima bolju kameru po noci.Realno ne znam jer nemam licno telefon ali se nadam da ce ispraviti tu kameru da daje malo po noci bolje slike, i vidi se sto ima manje pixela od Lumie 950 da je u zumu losija i mutnija.Najbolje bi bilo da angazuju Nokia strari tim za kamere, ne znam za mene rec Nokia odmah mi govori nesto najbolja kamera, tako da mislim da treba to HMD da ispravi brzo.