Android Authority: Zašto mislim da je Nokia 8 najbolji cjenovno pristupačni flagship

Agresivnim ulaskom Kineza na tržište, pojam “cjenovno pristupačnog flagshipa” brzo se proširio, a koristila ga je i sama Nokia, odnosno Microsoft prilikom predstavljanja Lumije 830, koju je krasio taj naziv.

Autor portala Android Authority Abhishek Baxi napisao je članak naslova: “Evo zašto mislim da je Nokia 8 najbolji cjenovno pristupačni flagship”, odnosno na engleski “Here’s why I think Nokia 8 is the top choice for a mid-range flagship smartphone“.

Članak je zapravo svojevrsna mini recenzija i prepričavanje iskustva autora s uređajem te tumačenje same svrhe uređaja. Naime, Nokia 8 u usporedbi s konkurencijom može izgledati dosadno i bez nekih značajki koje je izdižu na tržištu, no Abhishek tvrdi da je odabrao Nokiju 8 kao svoj primarni uređaj prije OnePlus5 ili Honora 8 Pro jer je riječ o uređaji koji jednostavno radi.

Time ne želi reći da ostali ne rade, nego da Nokia 8 po istoj ili sličnoj cijeni posjeduje sve značajke koje ima konkurencija i općenito svaki element uređaja je na razini.

YouTube

Objašnjava da je Nokia 8 klasično dizajnirana, posjeduje najnovije specifikacije, dobru kameru, čisti Android te da je po cijeni od €500 riječ o uređaju koji kupca neće razočarati.

Članak zašto je Nokia 8 izbor autora Android Authority portala možete pročitati ovdje.