Black Friday: HT snizio cijene Nokije 3, 5 i 6

U sklopu Black Friday akcije, Hrvatski Telekom snizio je cijene Nokia Android smartfonima koje imaju u ponudi. Točnije, snižene su cijene Nokiji 3, 5 i 6, dok je Nokia 8 tehnički u pretprodaji. Akcija traje od 24. do 26.11. ili do isteka zaliha, a uz ponude s ugovornim obvezama, Nokia 3 je jedina dostupna i u paketu na bonove za 798 kuna.

U tarifi Najbolja L (199kn mjesečno), Nokiju 3 je moguće kupiti već za 18kn jednokratno. Nokia 5 u istoj tarifi tijekom promotivnog perioda košta 80kn (504kn popusta), dok je Nokiju 6 u istoj tarifi moguće kupiti za 260 kuna (684 kune popusta). Za ostale tarife ne vrijedi isti popust, tako da preporučujemo, ako vas uređaj zanima, da posjetite  HT-ove stranice (klikom na linkove u članku) i odaberete željene tarife i opcije kako vam najbolje odgovaraju. Alternativa je kupovina uređaja u slobodnoj prodaji, na primjer kod Mobisa koji uskoro očekuje i Nokiju 8 (6GB) i Nokiju 2.

 

 • luka

  Primamljiva cijena nokije 3 (ako se kupuje na bonove)…jedno pitanje u vezi nokije 2: Vidio sam clanak da bi trebala doci verzija sa 2gb rama za Indiju, pa me zanima hoce li biti dostupna i na ostalim trzistima jer je u mobisu za prednadrudzbe (vec) dosla verzija sa 1gb rama?


  • Vjerojatno neće. Sve što prodaju u Indiji, proizvode tamo i ne izvoze (barem još). Ali nikad se ne zna.

   • luka

    Onda ne ostaje nista drugo nego cekati iduci MWC, valjda ce do tada ovo malo lumije 550 izdrzat do tada 😀


    • to bi ti najbolje bilo, obicno se prvi macici bacaju u vodu, ovo dosad je vise bilo da se pokazu na trzistu da su zivi, jer su ljudi cekali dugo na nokiju.