Nokia 2 krenula s prodajom; Dostupna u Rusiji

Nokia 2, HMD-ov najnoviji i najpristupačniji smartfon, krenula je s prodajom na tržištu Rusije. HMD je Nokiju 2 plasirao na (rusko) tržište otprilike tjedan dana od predstavljanja, što je rekord za tvrtku.

Uređaj je dostupan (na skladištu) putem Nokia Mobile internetske trgovine, ali za sada samo u crnoj boji i po cijeni od 117 eura, što je 882 kune. Cijena je nešto veća od najavljene prosječne globalne cijene, vjerojatno zahvaljujući porezima i/ili valuti. Uređaj se dostavlja u roku od 2 dana, a općenito više o Nokiji 2 možete saznati ovdje.

Nadamo se da će se uređaj uskoro pojaviti i na drugim tržištima i po nižoj cijeni.


  • Ogromna je razlika u performansama između Nokije 8 (ili bilo kojeg flagshipa) i Nokije 3. 🙂 Ako nisi zahtjevan korisnik, većina Androida na Nougatu će služit

  • luka

    Dizajn nokije 2 je jako dobar za tu cijenu, ali mislim da dizajn nije bitan ako ce mobitel stalno stekati (a mislim da hoce zbog rama). l cijena nokije 3 nije puno veca od cijene nokije 2, a ima bolji procesor (mediatek, al sta ces :), vise rama i interne memorije, tako da se nokija 2 ne bi trebala prodavati jednako dobro kao nokija 3. Ali opet kazem, ako bude imala prilagodjen android ja bih je prvi uzeo jer sam i dalje na w10m, da se pomalo pocnem navikavat an android.

  • luka

    Mislim da se za te novce moze kupiti dosta bolji mobitel, je da su to kinezi (xiaomi i ostali), ali daleko od toga da su nekvalitetni. Nokia 2 je lijep uredjaj, ali to je jedina njegova vrlina (po meni). Jedino ako na njega stave android Go ili neku prilagodjenu vreziju androida, onda bi to mogao biti pristojan uredjaj za svakodnevno koristenje. Ali ako ostane “obicni” android na njemu, mislim da N2 nece ni izgled pomoci u prodaji.