Nova nadogradnja za Nokiju 5 ispravlja pogrešku u pozadinskom radu aplikacija

Vlasnici i korisnici Nokije 5 koji nisu dobili sigurnosnu zakrpu za studeni u prvom valu puštanja nadogradnje, istu su dobili sada zajedno sa puštanjem ispravke greške. Naime, posljednja nadogradnja je prouzrokovala pogrešku uslijed koje aplikacije nisu mogle pravilno raditi u pozadini. Ako bi pozvali aplikaciju iz pozadine, uređaj je ne bi vratio tamo gdje ste zadnji put bili već bi je osvježio i vratio na početni prozor. To je loše za neke aplikacije poput Chrome, 9GAG ili Twittera koje pamte vaš posljednji položaj, dok za druge to nije bilo bitno.

https://twitter.com/Viccky_maurya7/status/933699985471762436

 

S posljednjom nadogradnjom velikom 122 MB, pogreška je ispravljena. Nadam se da će ispravak pogreške stići brzo za uređaje diljem svijeta s obzirom da je zakrpa tek danas puštena u Indiji.

Hvala Viccky na dojavi 🙂

 

 • Yugo 45

  Hoce li vise bh telecom uvrstiti u ponudu Nokia uredjaje… :/


  • prosle sedmice sam bio u telekomu u sluzbi za pravnca lica, gospodja sto tu radi nema informacije o tome, jer sam spomenuo da mi istice ugovor u februaru i da imam u planu uzeti nokiju 8, ona je rekla kako ce u januaru potpisivati nove ugovore s proizvodjacima, trebala bi nokija biti medju njima odnosno hmd.

   vidjecemo.

   • Yugo 45

    Hvala puno za odgovor. Meni je u oktobru istekao ugovor, i vrijeme je da zamijenim 640XL. Nokia 5 ili 6 su mi opcije. Jos cu razmisliti o modelu, ima vremena do januara, taman bi i cijene trebale jos pasti, pa da uzmem na 12 rata. A, ako se u toku godine pojavi i N7, rado bih uzeo.


    • uglavnom nisi jedini, i sam čekam nokiju 🙂

 • ¡No pasarán!

  A sta bi sa nama koji smo dobili security update za novembar pre nekoliko dana?!
  Zasto nisu uz security stavili i changelog za taj bug?


  • Vjerojatno popravak za bug nije bio gotov tada. Trebali bi uskoro pustit i ostalima

   • ¡No pasarán!

    Odlicno, bas je iritirajuce lumia 950 3x boje drzi app u ram memoriji.