Stephen Elop viđen jutros u Nokijinom sjedištu; Nokia bez komentara

Finsku javnost uzbunila je novost, koju je prije otprilike sat vremena prenio medij iltalehti.fi, da je Stephen Elop, bivši notorni glavni izvršni direktor Nokije, jutros viđen u Nokijom sjedištu u finskom gradu Espoo.

Stephen Elop trenutno obnaša dužnost glavnog tehnološkog direktora Telstre, jednog od najvećih australskih operatera. Elop je u veljači (2. mjesec) ove godine viđen u blizini Nokia štanda na MWC-u, odakle smo ekskluzivno primili fotografiju koja slijedi u nastavku.

Vraća li se Elop u Finsku kao novi direktor Nokije? Hoće li ponovno voditi Nokijin mobilni odjel koji sada djeluje u obliku HMD-a Globala? Vjerojatno ne. Ako se jutros i pojavio u Finskoj, Elop je došao u svojstvu menadžera Telstre, koja je Nokijin partner po pitanju mrežne infrastrukture i prodaje novih HMD-ovih Nokia uređaja. Iznenađujuće, Nokia je obila komentirati navode o Elopovom ukazanju u sjedištu, što ostavlja prostora, dapače potiče razne teorije i špekulacije.

Ako imate kakvu teoriju, slobodno nam napišite u komentarima zašto je Elop bio u Nokiji jutros? Treba imati na umu da je on ipak vlasnik HMD-a, zar ne?