Cijena Nokia 2 uređaja trenutno najniža u HG Shopu

Nokia 2 je stigla relativno brzo na naše tržište i cijena joj je od početnih 999 kn počela postajati još privlačnija. Nokia 3 je negdje u sličnom cjenovnom rangu pa je logično odreći se malo marže i pokušati plasirati Nokiju 2 malo bolje klasi ljudi koja nije zainteresirana za pune kapacitete smartfona. Trenutno HGShop nudi Nokiju 2 za 879,75 kn, što je 120 kn manje od početne cijene na našem tržištu, ali kojih 120 kn više od preporučene cijene. Dakle, prostora za korekcije cijene Nokije 2 još ima i sigurno će se ona još korigirati.

Nokia 2 je izdržljiv mobitel, što izradom što kapacitetom baterije i mogla bi zainteresirati one kojima moćnost smartfona nije bitna, ali im ime kao i određena garancija kvalitete (izrada, softverske nadogradnje…) znači nešto.

S nestrpljenjem iščekujem Nokiju 2 i zanima me bi li zadovoljila potrebe prosječnog korisnika smartfona kao što sam ja.

Više o ponudi HGShopa pogledajte ovdje. Ima li netko tko je Nokiju 2 zamotao kao novogodišnji poklon?

 

Hvala anon na dojavi 🙂

  • luka

    Mozda su trebali kao samsung staviti 1.5GB, ali ne znam koliko bi to pomoglo…na recenzijama govore da nokia 2 normalno odradjuje svakodnevne zadatke, ali mi se ne svidja taj 1gb, a kod nokije 3 je MT procesor, a nemam strpljenja cekati novu nokiju 3 (2018) jer nema nikakvih glasina o njoj…

  • luka

    Hocete li imati recenziju nokije 2? Mogao bih je kupiti ako recenzija bude pozitivna, ako prodje svakodnevne “testove”.


    • To je plan, u fazi smo čekanja dok stignu testni primjerci. Mene isto zanima koliki je 1GB rizik ili stvarno radi na Androidu 8.0.