Dragi Nokialjupci sretna vam Nova 2018.!

Dragi Nokialjupci, Nokiamobovci, vlasnici Nokia mobitela i ostalih gadgeta i svi (dobri) ljudi koji prođete ovim digitalnim prostorom, želim vam sretnu Novu godinu, i da je lijepo proslavite s dragom vam ljudima. Neka s vama bude dobri Nokijin duh spajanja 😊.

Još jedna godina je iza nas, dapače peta otkako je Nokiamob-a, i idemo već u šestu (još samo 4 mjeseca). Ova godina, 2017., je bila poprilično interesantna za sve nas, fanove, čitatelje, vlasnike Nokia uređaja. Doživjeli smo veliki povratak Nokia branda u svijet smartfona ali i ponovnu dominaciju Nokia uređaja u svijetu običnih mobitela. Nokia je bila uspješna i u ostalim segmentima svojeg poslovanja. Završeno je rebrandiranje Withings proizvoda te je napokon na tržište došao Nokia Steel HR sat kao i nekolicina drugih proizvoda. Nokia je napravila dobar pomak u pogledu 5G mreža sudjelujući u kreiranju standarda, te je plasirala WING globalnu mrežu koja će imati veliku važnost u IoT segmentu. Dapače, Nokia je bila uspješna u licenciranju te je uspjela naplatiti se od velikana poput Apple-a, Huawei-ja i drugih.

 

Zanimljiva su vremena ispred nas, pogotovo ako znamo da nas čeka sljedeća generacija Nokia uređaja i prvi pravi top model. Uskoro starta CES u Las Vegasu gdje će Nokia Technologies biti prisutna, potom MWC2018 u Barceloni gdje bi trebali vidjeti nekoliko novih Nokia uređaja. Definitivno će HMD u prvim danima Nove Godine predstaviti nekoliko Nokia uređaja za kinesko tržište. Ja se iskreno nadam da će Nokia nastaviti raditi na dovođenju OZO Audio i Video tehnologije u mobitele te plasirati mnoge druge tehnologije na tržište.

Sve u svemu, želim vam da se opremite pokojim Nokia uređajem u 2018. godini te da budete sretni i veseli. Guštajte večeras na dočeku i pripazite da ako pijete dobro pojedete.

 

Hvala što ste svoje vrijeme podijelili s nama, s ovim portalom/blogom.

 

Puno pozdrava od Nokiamobovaca!

 

M