Nokia 8 dostupna u ponudi operatera Tele2

Tele2 Hrvatska u ponudu je uvrstio HMD-ov flagship Nokiju 8 i tako svojim korisnica nudi sve globalno dostupne Nokia smartfone (3, 5, 6 i 8). Nokiju u Tele2 možete kupiti uz potpisivanje ugovorne obveze, a u tarifi RASPALI+BEZBROJ, koja uključuje neograničeno pozive, poruke i Internet (169kn), možete kupiti uređaj za 3.729 kuna, što je moguće otplaćivati i na rate. Nokia 8 se trenutno ne može kupiti putem internata, nego se za kupnju potrebno obratiti ili korisničkoj službi ili na prodajnim mjestima. Uređaj je plave boje, a ponudu možete pronaći ovdje.

 • Gizda

  Ovi operater nisu normalni. Pa bez pretplate je cijena oko 4.000kn! U Hrvatskoj pretplata je izgubila svaki smisao, od cijene uređaja pa do tarifa.

  • Žac

   to ja celo vreme tupim a da tek vidis t com
   ja ih steral u pm imam sve pri njima osim mobitela i pitam ih za tarifu i mob uz prijenos broja kad onoi popust jedva 50kn svi ti operateri su obicna gamad lopovska

   • Gizda

    Evo tele2 npr, gledam si S7 edge, tarifa 170kn, a uređaj 4.209kn!!! Kažem liku da se u trgovini novi da naći jeftinije, a on mi kaže da kod njih mogu uzeti na 24 rate kao da mi to mijenja cijenu uređaja ili da isto mogu napraviti i u tgovini. Ma ovi uređaji na rate su im bili pun pogodak jer izgleda da nitko ne računa punu cijenu.

    • Žac

     izgleda da niko ne racuna i na kraju krajeva prejdes skuplje plati mob plati tarifu i eto neisplativo. ma ti likovi kaj delaju na tim mestima pri bilo terom operateru su skoro nepismeni totalno tak da neisplati ih se komentirat samo kaj misle da smo svi bedasti kak i oni il da smo bedastiji vecina je doduse. Ja iz inata necu kupit pri njima mob e sad da je vise takvih kak ja mozda bi onda se neke i postiglo a ne kaj ovak nas peljese…

     • N8

      Pa isti je vrag kupio mob u dućanu za 4000kn npr ili kod operatera za sličnu cijenu…u svakom slučaju ćeš već imati pretplatu koju plaćaš i platiti mob…zašto bi operateri davali jeftinije mob?

     • Gizda

      Nije isti, jer si ipak vezan 2 godine za operatera i ne možeš uzeti bolju opciju ako se pojavi dok kod trgovca imaš potpunu slobodu. Nekada su operateri uređajima samo pokrivali nabavnu cijenu dok ga danas debelo i zarađuju na njima. Meni 370kn rata jer mi je trebala tarifa da mogu i unutar EU koristiti usluge, to je u međuvremenu ukinuto, ali ja i dalje moram plaćati pretplatu u istom iznosu, a na uređaj sam dobio 400kn popusta. Eto zato!


 • To je ono šta govorim.

  Nokiji je bitno da uđe u tržište, ipak se vidi potražnja samo na ime.
  Kasnije kad budu ´sazrijeli´ ići će to još bolje.

 • Žac

  koji su to lopovi ti operateri kad se buju opametili i normalizirali te cene