Video: Zack (JerryRigEverything) pokušao uništiti Nokiju 2 i nije uspio

Zack sa JerryRigEverything Youtube kanala je ovoga puta muči…testirao Nokiju 2, najjeftiniju Nokiju 2017. godine. Kako je riječ o vrlo jeftinom uređaju, zanimljivo je vidjeti kako se držao na njegovim osebujnim testovima. Pakiranje Nokije 2 izgleda dosta zanimljivo, a i dodir rukama je ponovno drugačiji.Meni je drago pogledati Zackove filmove kako ne bi iste stvari morao raditi na svakom mobitelu kojeg kupim 😊. Priznajem da ih nije lako gledati.

Već standardno, Zackje prvo testirao grebanje zaštitnog stakla zaslona i utvrdio kako može izdržati grebanje jednako kao i skuplji uređaji. Naravno, HMD je koristio Gorilla staklo treće generacije koje je izuzetno kvalitetno. Dobra je vijest da je HMD isto staklo koristio kako bi zaštitio modul kamere što nije bio slučaj kod skuplje Nokije 3.

Na kraju je Zack obavio test krivljenja i pokušao uništiti Nokiju 2 no nije mu to pošlo za rukom. Uređaj se skrivio, ali se dao lako ispraviti i nije pukao što je najvažnije. Dapače, normalno je radio i dalje.

Bacite oko na video ispod.

Nokia 2 je također odličan jeftini uređaj. Šteta što ima 1GB RAM-a.


  • Ako nešto (ona riječ na M – da me ne cenzurira) u svijetu tehnologije, to su ovakvi videi… naježim se i namlatio bih ga. Ali ok, uz Nokijinu trajnost i moje čuvanje, trajala bi dvojka dugo.


    • srecom ovo je prestalo biti trend, inace prije par godina nas obicno u startu vecina youtubera bombarduju s drop test videima.

      a jerry ne da unistava telefon, nego ga i otvara, njega prije svega postujem.


      • Istina, radi i drugi dio videa gdje rastavlja i sastavlja mobitele, al ovi mi uvijek nabace suzu na oko 🙂