Glasine: Indijski operater Jio mogao bi uskoro u poudu uvrstiti Nokia 3310 4G uređaj; E72 i NGage se razmatraju za oživljavanje

Indijski portal Digit.in prenosi da su mu izvori u indijskom operateru Reliance Jio otkrili da operater pregovara s HMD-om oko prodaje Nokije 3310 4G u Indiji. Nokia 3310 4G još nije službeno predstavljena, no zahvaljujući kineskoj agenciji TENAA znamo da bi uređaj trebao podržavati WiFi te koristiti YunOS.

Nokia E72

Izvor portala Digit.in također navodi da HMD razmišlja o predstavljanju novih verzija Nokije E72 i Nokije NGage, a operater Reliance Jio izrazio je želju da u svoju ponudu uvrsti i te uređaje kada (i ako) budu dostupni. Budući da je Jio isključivo 4G operater, nove verzije poznatih Nokia uređaja vjerojatno će podržavati 4G. Već smo vidjeli da je nepoznati uređaj broja modela TA-1047 prošao FCC i Bluetooth certifikaciju, a FCC je otkrio da se po dimenzijama uređaj nalazi između klasičnih smartfona i običnih telefona. Neki su sugerirali da bi uređaj mogao imati QWERTY tipkovnicu, a ako bi to bila nova Nokia E72, onda fizička tipkovnica i ima smisla.

Nokia NGage

Treba uzeti u obzir da je informacije koje je portalu Digit.in podijelio njihov izvor nemoguće potvrditi pa ih treba tretirati kao glasine. U svakom slučaju bit će zanimljivo vidjeti hoće li se HMD odlučiti na oživljavanje nekih poznatih Nokia uređaja.

Izvor: Digit.in