LinkedIn: HMD Global traži Imaging Roadmapping lidera

Nedavno smo imali prilike saznati poprilično (su)lude glassine o uređaju s čudnom kamerom na kojem HMD zajedno s Foxconnom, vjerojatno i ZEISSom radi.To bi mogao lako biti onaj vrhunski kamera smartfon kojeg mnogi očekuju. Juho Sarvikas je u nekoliko navrata govorio kako rade na poboljšanju kamera Nokia uređaja i da ćemo u budućnosti vidjeti rezultate tog rada. HMD je licencirao dosta patenata od Nokije no nismo sigurni je li dobar dio onih vezanih uz kamere  također licenciran. Vidimo da HMD radi dosta na kamerama Nokia uređaja, ali mjesta poboljšanju ima.

Upravo su na LinkedInu objavili oglas za posao u kojem traže Imaging Roadmapping Leadera, odnosno osobu koja bi bila zadužena za kreiranje strategije razvoja kamera Nokia uređaja. Osoba bi bila zadužena za osmišljavanje planova razvoja, razvoja novih tehnologija koje bi se ticale ne samo kamere, već galerije, VR-a I AR-a za sve uređaje. Osoba bi također mogla oformiti tim koji bi imao zadaću kreirati uređaj s izvrsnim osobinama kamere.

 

Na slici je puni opis posla s odgovornostima.

Ovaj posao zvuči izvrsno za nekog Nokia veteran poput Damiana Dinninga 😊. Možda bi se vi skupa s nama ovdje na Nokiamobu mogli kvalificirati kao Roadmapping Leaderi. Da jeste, koji bi vam bili potezi?

 

Hvala Muerte na dojavi 😉