Nokia Health spreman za CES 2018. Cijena Nokia Body + vage 20% jeftinija

Nokia Health je u niskom startu za nadolazeći CES2018 kongres na kojem svako godine mnoge tvrtke predstavljaju nove gadgete. Ovaj bi mogao biti interesantan jer Nokia Health sprema nekoliko novih stvari sudeći po najavi. Za sada ne znamo koji bi proizvod mogao biti predstavljen ali će sigurno imati veze sa praćenjem ciklusa sna. Možda nova Nokia Aura? Malo je informacija o ovim uređajima s Nokia logom.

Kad smo već kod uređaja, na službenim stranicama Nokije Health moguće je kupiti Nokia Body + digitalnu vagu po 20% manjoj cijeni, odnosno za  79,96€, odnosno nekih 593 kn. To je dobra cijena za vagu koja će vam osim težine ponuditi podatak o sastavu vašeg tijela, odnosno postotak kostiju, masti, mišića i vode. Cijena će biti snižena do 20.01.

Osobno posjedujem Nokia Body vagu već nekih 2 mjeseca i moram reći da je izvrsna. Dobro je napravljena, i u biti mi zadovoljava moje potrebe. Vaga je doista lijepo dizajnirana i izgleda da bi mogla trajati. Naravno, Body + je bolja s obzirom na mnoge funkcije koje omogućava.

Ima li netko koji Nokia Health gadget i kakva su vam iskustva do danas?