Objavljena fotografija kućišta nepoznatog Nokia uređaja

Znamo da nam HMD za 2018. sprema mnogo zanimljivih novih uređaja. Spominjali smo glasine o Nokiji 9 i Nokiji 1, o 4G običnoj 3310 i još jednom 4G uređaju te Nokiji 4 i 7 Plus.

Sada se na kineskoj mreži Baidu pojavile fotografije po svemu sudeći stražnje maske ili dijela kućišta nepoznatog Nokia uređaja u različitoj fazi izrade, ili pak različitog kućišta.

 

Iz fotografija vidimo ili jedan uređaj u različitoj fazi izrade s obzirom da je kućište dosta slično, ili dva potpuno nova uređaja. Kućište kamere poprilino nalikuje na ono Nokije 7, a na jednom uređaju je vidljivo i da ima rupu za stražnji mikrofon. Teško je na osnovu ovih fotografija ocjeniti dimenzije uređaja ali jedan izgleda poprilično visok. Ova kućišta bi mogla pripadati bilo kojem od prethodno spomenutih uređaja, odnosno Nokiji 1, 4, 7 Plusi i 9. Moguće je da vidimo kućište bez dodanog stražnjeg stakla pa ovo vrlo lako može biti Nokia 7 Plus, ali isto tako i nasljednik Nokije 3 i 5.

HMD je nedavno najavio drugu generaciju Nokije 6 u Kini. Možda na MWC-u ugledamo sljedeće verzije Nokije 3 i 5 zajedno s pravim top modelom. Sve u svemu, HMD priprema popriličan broj novih Nokia uređaja što nas veseli.

 

via: LoveNokia.net