Vratite se u doba Symbiana s Bounce igrom za Android uređaje

Sjećate li se igre Bounce? Nekad davno, s Nokia uređajima, osim Zmija, predinstalirana je dolazila i igra Bounce. Crvena lopta koja je prolazila kroz žute prstene izbjegavajući prepreke i neprijatelje, kako u vodi tako i na kopnu, s ciljem dolaska do crvenih vrata.

Bounce je razvijen i izdan od strane Nokije 2002. godine, a kasnije je razvoj preuzeo Rovio, koji je predstavio Bounce Evolve i Bounce Boing Voyage za zaslona na dodir i sa 3D grafikom. Originalna, ako i verzije za zaslone na dodir, bile su odlične. Marin kaže da je razvaljivao Bounce na Nokiji N70, dok je meni najviše u sjećanju ostala verzija za Nokiju 5800XM, pogotovo jer je igra služila i učenju korisnika kako upotrebljavati stylus.

Već neko vrijeme, Bounce (2D) od raznih izdavača dostupan je u Google Play trgovini, a danas sam naletio na verziju koju je izdao Genico. Igra radi u redu i zabavna je poput originala, pa ako želite, možete ju preuzeti klikom na link ovdje.

Osim izvornog Bouncea, bilo bi lijepo ponovno vidjeti i 3D izvedenice. Već ako je HMD vratio Zmije, koje se mogu igrati preko Facebook Messengera, onda bi možda Bounce mogao biti sljedeći korak. Pogledajte video prelaženja Bounce Evolve i Bounce Boing Voyage igara u nastavku.

YouTube

YouTube

Koja su vaša iskustva s Bounceom? Napišite nam u komentarima ispod. 🙂