Fotografije raspakiranja 4G verzije Nokije 3310 (Nokibar)

Članovi kineskog Baidu Nokibar foruma su raspakirali su nedavno predstavljenu 4G verziju popularne Nokije 3310. Ako ste kojim slučajem hoće li uređaji biti isti, pa bili ste u pravu. Sve tri verzije jednako izgledaju, izuzev malo veće debljine 3G i 4G modela te pozicije LED bljeskalice koja je kod 4G modela smještena iznad kamere. Pomalo mi nedostaje staro nazivlje Nokia modela gdje bi 4G verzija bila 3330. Međutim, HMD ne može to priuštiti jer je 3310 za njih dosta važno ime s obzirom da je riječ o ponajboljem marketinškom potezu u mobilnoj industriji posljednjih nekoliko godina.

TA-1077, odnosno 3310 4G dolazi u jednako šarenom i jednostavnom pakiranju, a uređaj će biti dostupan u tamno plavoj i crnoj boji. Iako u njima izgleda izvrsno, življe boje bi mu također dobro pristajale. Možda je moguće prednju masku uzeti od raznobojnije 3G verzije jer je stražnja drugačija uslijed nove pozicije bljeskalice. Postoje određene razlike u korisničkom sučelju ovog uređaja s obzirom da on koristi napredniji YunOS koji je korišten uslijed podrške za 4G mreže te jačeg procesora koji je za to potreban.

Ako bi ovaj uređaj podržavao instalaciju Whatsapp aplikacije, vrlo rado bih ga postavio na prvo mjesto. Kako je to malo vjerojatno, mogao bi biti odličan kao HotSpot, odnosno uređaj za dijeljenje interneta.

Kako se vama sviđa 4G verzija, biste li je kupili?

 

Izvor Baidu 1 / 2 / 3