HMD spreman za današnje predstavljanje novih Nokia uređaja (+ link za praćenje)

 

 

HMD Global danas će u 16h sati započeti konferenciju za medije na kojoj se očekuje predstavljanje novih Nokia uređaja. Očekivanja ove godine su veća nego prošle godine, kada smo HMD smatrali malim startup-om bez velikih sredstava koji veoma oprezno radi na povratku Nokia brenda na tržište. U godinu dana dosta se toga promijenilo i HMD je u međuvremenu isporučio preko 8 milijuna smartfona i oko 60 milijuna običnih telefona, što je svakako poboljšalo financijsku situaciju tvrtke.

 

Teško je sa sigurnošću predvidjeti što će HMD predstaviti danas, no glasine spominju Nokiju 1, Nokiju 4, Nokiju 6 2018, Nokiju 7 plus i Nokiju 9, koja bi se mogla zvati Nokia 8 Sirocco. Od običnih telefona mogli bismo vidjeti Nokiju 3310 4G, novu Nokiju 8110 4G, a možda nas iznenade još pokojim običnim uređajem, a nadamo se i dodatnom opremom.

 

Predstavljanje novih Nokia uređaja možete pratiti putem Facebooka klikom ovdje, na službenoj Nokia.com/phones stranici ili putem YouTubea ovdje. Ispod je i ugrađeni prijenos uživo putem YouTubea.

 

Ne znam hoće li oi ove godine Nokia sudjelovati na zajedno s HMDom ali je sigurno da će ih ljudi iz Nokije pratiti s obzirom da je HMD značajno doprinio podizanju vrijednosti Nokia branda. Na objavljenim fotografijama iz mjesta događaja ne vidim niti jednu OZO kameru pa je moguće da prijenos ne bude u 360 stupnjeva. Uglavnom, vjerojatno će novi Nokia uređaji biti izloženi na Nokia štandu zajedno s Health gadgetima koji je od HMD-ovog udaljen svega nekoliko koraka.

Nokia Health on Twitter

We’re excited to share we’ll be on @HSN’s Healthy Innovations this Monday, 2/26 at 8am ET! Tune in and get the details on a special offer.

Nokia će dva sata ranije imati svoju live konferenciju gdje će pred novinarima i analitičarima govoriti o svojim novim tehnologijama, a njih će biti danas. Događaj počinje u 13 sati po našem vremenu pa taman nakon ručka odmorite uz njega. Link je na tweetu ispod.

Nokia on Twitter

Don’t forget to tune into our Nokia Press & Analyst update today at 1PM CET. Follow the livestream from #MWC18: https://t.co/ZfSNX3mM4v

 

Linkovi su spremni, sve informacije znate, vidimo se oko 16:00 (ili ranije) 🙂