Nokia Health objavila izvrstan video o Steel HR satu. Vrijedi pogledati

Nokia Health odjel možda broji svoje posljednje dane, no marketing mu radi punom parom. Odnosno, tek je počeo raditi, a rezultat njihovog rada se može ogledati u posljednjem promotivnom videu za Steel HR. Nokia ga je objavila na svojem Health Twitter profilu a prikazuje izradu sata te procese testiranja koje prolazi prije dolaska na tržište. Cijeli put je doista impresivan da bi ga se tek tako lako odbacilo. Neki sugeriraju da se ne bi smjeli zaljubiti u Nokia gadgete i da bi se Nokia više trebala okrenuti pametnim ugovorima, nor. Onom sa HMD-om… Ima tu istine, ali ne možete ne oljeti Steel HR, pogotovo kad saznate kako je izrađen u videu ispod.

 

Video nije objavljen na YouTubeu pa ga pogledajte na poveznici za Twitter.

Nokia Health on Twitter

You wear it every day and see the numbers come in. But what exactly goes into making a Nokia Steel HR hybrid smartwatch? Get a behind the scenes look at how we create our most popular timepiece. https://t.co/JugCjcTUVp

 

Međutim, kad jednome smrkne drugome svane. Tako je Nokia 8 napokon počela dobivati priznanja za svoj omjer uloženog i dobivenog. Google je uvrstio Nokiju 8 u svoj prijedlog najboljih poslovnih uređaja. Nokia 8 možda nije najbolji mobilni uređaj iz gornje klase, nema sve pikanterije koje nosi jedan uređaj iz Galaxy S ili LG V serije, ali je jednostavno dobar. Dizajn mu je izvrstan, hardver brz i jednostavno je sposoban, taman za poslovnjake.

 

 

…i uz Nokiju 8 bi odlično išao jedan SteelHR… Uf.. (protestiram kao kanađanin)