Prvi pogled na Mozo dodatnu opremu za Nokia smartfone

Mozo, dugogodišnji tvorac zaštitne dodatne opreme, odnosno maski za Nokia, kasnije Microsoft Lumia uređaje, predstavio je kolekciju dodatne opreme za nove Nokia smartfone na Androidu.

Mozo trenutno nudi različite maske za Nokiju 3, 5, 6 te Nokiju 8. Mozo je bio velikodušan pa nam je na test poslao zaštitne maske za Nokiju 3, 5 i 6 i to u preklopnim, kožnim i “sand” izvedbama, koja je teksture pijeska (zato i jest naziv sand). U nastavku pogledajte zaštitnu dodanu opremu za Nokia uređaje tvrtke Mozo.

Nokia 3: Sand blue (plava), Sand black (crna) and Sand grey (siva)
Nokia 5 (od gore lijevo prema dolje desno): Sand grey, Sand black, Sand blue, Flip case black leather, Flip case cognac leather
Nokia 6 kožna crna i kožna smeđa

Prvi dojmovi su pozitivni, ako ne i odlični. Maske su kvalitetno napravljene i uređaji, u mom slučaju 5 i 6, lijepo i elegantno izgledaju u njima. Trenutno nemam Nokiju 3, no ima je Marin koji će isprobati maske za tricu i izvijestiti o dojmovi u zasebnom članku. Trenutno mi se najviše sviđa “sand grey” izvedba maske za Nokiju 5.

Naravno, za detaljnije dojmove i kako bismo vidjeli koliko će maske izdržati prilikom korištenja, potrebno je nešto vremena dok ih isprobamo pa ćemo u sljedećim člancima, nakon određenog perioda korištenja, obraditi detaljnije kakve su Mozo maske za nove Nokia uređaje.

Mozo maske imaju cijenu od 16.90 eura do 27.90 eura, odnosno od 126 kuna do 208 kuna, a ponuda se može pronaći ovdje.