Nokia Steel HR i Steel 20% jeftiniji

Nokia očito još uvijek nije sigurna što učiniti sa svojim Health odjelom, jer reklame za gadgete koje taj odjel proizvodi izlijeću sa svih strana, skoro pa i iz paštete kako bi poentirao Stipe Mesić. Čak je aktivnost njihovog PR-a jača nego ikad što bi navelo na pomisao da u master planu je održavanje proizvodnje Nokia gadgeta ali pod tuđom kapom.

Sve poviše navedeno možda i nije realnost, ali definitivno su realnost snižene cijene popularnih Nokia Steel HR i Steel satova. Cijena Steel HR-a je spuštena za 30€ i iznosi 151.96€. Da bi ostvarili popust potrebno je pri konačnoj potvrdi kupnje unijeti kupon STEELHR20-N1J6 s kojim ostvarujete popust. Popust se odnosi na oba modela Steel HR-a, onaj širine kućišta od 36mm i 40 mm. Sat je dostupan na skladištu i put vaše kuće može krenuti u roku od jednog dana.

Cijena Steel sata je također niža, i to za 20€, pa sad privremeno iznosi 99.95€. Za ovaj uređaj nije potrebno unositi kupon već je nova cijena istaknuta na službenoj stranici. I ovaj sat je dostupan na skladištu, te može krenuti put vašeg doma u roku od jednog radnog dana.

 

Nokia stvarno pokušava podignuti prodaju možda najpopularnijeg proizvoda Health odjela I dobro im ide, samo po meni kasne više od godinu dana. Da su na vrijeme počeli upirati kao posljednjih par mjeseci, možda ne bi bilo potrebe za još jednim Burning Memo mailom zaposlenicima. Međutim, kako Nokia voli pametne poslove I još više vrijednost vlastitog branda, možda prvih par rečenica i nisu daleko od istine.

 

 

Nokia