*Dopuna* Nokia Health će 12.04. održati ekskluzivan događaj u Londonu

Nokia je možda u fazi revidiranja svojeg Health odjela, ali Nokia Health radi stvari bolje no ikad. Promoviraju se na raznim kanalima, plasiraju uređaje na tržište (Nokia Sleep), sve u svemu izgledaju vrlo aktivno i dobro. Upravo su najavili održavanje ekskluzivnog događaja 12. travnja u Londonu gdje će govoriti o budućnosti digitalnog zdravlja. Naveli su da će osim toga biti riječi o piću i iću, ma što god to značilo. Možda s planirane najave određenih uređaja na tom događaju… Za sada nema nekih indikacija o tome. Idealno bi bilo da predstave jedan sportski tracker koji im trenutno nedostaje u portfelju.

Nokia Health on Twitter

@AskNokiaHealth @mordulj Hi Marin – this link may not be appearing for you as the contest post is limited to Facebook users in the UK. Apologies for the confusion. FYI no announcements regarding Nokia are being made at this event, we’re just excited for people to attend this fun, interactive experience!

*Dopuna*  Nokia Health je objasnio da na događaju u Londonu ipak neće biti najava novih uređaja, ali će pričati o budućnosti digitalnog zdravlja i njihovojh ulozi u tome.

Nokia Health on Twitter

Are you in London? On April 12th, we’re hosting an exclusive event featuring food, drink & the future of digital health! Enter our contest for a chance to join: https://t.co/7WfLkKrMVp #FutureOfHealth Terms and conditions apply, see link for details.

Uglavnom, na događaj pozivaju i fanove, pa ako ste tada u Londonu, ili okolici, kliknite na FB link i možda osvojite pozivnicu za događaj. Ipak je za prijavu potrebno biti iz Velike Britanije.