Nokijin odbor direktora se još jednom promijenio. Igor Leprince, višegodišnji zaposlenik Nokije odlučio je otići iz tvrtke  kako bi svoje poslovne uspjehe nastavio raditi dalje.

Nokijin odbor direktora se još jednom promijenio. Igor Leprince, višegodišnji zaposlenik Nokije odlučio je otići iz tvrtke  kako bi svoje poslovne uspjehe nastavio raditi dalje. Bio je zaposlen na mjestu Predsjednika globalnih usluga Nokije, a zamijenit će ga Sanjay Goel koji je radio s Leprinceom kao direktor globalnih usluga.

Leprince je u Nokiju došao 2007. godine kada je vrlo brzo postao voditelj raznih odjela unutar Networksa. Da je Leprince bio u odlasku iz Nokije govore mnoge transakcije dionica između njega i Nokije koje su se odvijale u proteklih pol godine. Leprince odlazi iz Nokije 01.04. a do tada te savjetovati Goela u fazi prijelaza na novi posao.

Kao rezultat ovog procesa, promijenila su se imena u službenoj listi članova izvršnog odbora:: Rajeev Suri, Basil Alwan, Hans-Juergen Bill, Kathrin Buvac, Ashish Chowdhary, Joerg Erlemeier, Barry French, Sanjay Goel, Bhaskar Gorti, Federico Guillén, Gregory Lee, Kristian Pullola, Marc Rouanne, Maria Varsellona and Marcus Weldon.

Nokia Press