Video: Nokia Health promovira Steel HR izvrsnim videom

Nokia Health je objavila još jedan izvrstan video za svoj najbolji, ili pak najpopularniji proizvod, Steel HR. Video je odrađen pomalo umjetnički ali je uključio sve najvažnije informacije vezane uz ovaj sat. Steel HR nije tu samo da bi upoznali sebe, odnosno pratili određene parametre vašeg tijela, već je tu i da bi vam prenio emociju, obavijestio vas na sastanak s nekim ili vam ukazao na poslanu poruku. Osobno volim satove, možda ne kao jedan bivši hrvatski premijer, ali nosim ih stalno pa vidim da je prošlo vrijeme pukog prikazivanja vremena. Pametni atovi su možda nešto najbolje u posljednjih 10 godina što je mobilna industrija izbacila, ali ljudi ne trebaju puniti još jedan uređaj svaku večer. Steel HR je idealan jer prikazuje taman dovoljan broj informacija da ne postane smetnja, a baterija mu traje preko 20 dana što je taman dovoljno da zaboravite na njega i na činjenicu da se puni s vremena na vrijeme.

 

Ne znam tko je napravio ovaj video, doista je izvrstan. Skoro pa da je šteta što je onaj gorući Nokia Health Division memo u autorstvu Kathrin Buvac procurio. Da nije, rekao bih da je Nokiji ipak stalo do health odjela i njegovih gadgeta. Tko zna, možda i je. Eh, kad bi ga barem Nokia poslala na test pa da napravimo više tu recenziju…

Uglavnom, ako vam se sat sviđa, skoknite na Nokia Web trgovinu i po završetku kupovine ukucajte ovaj kod STEELHR20-N1J6 te možete ostvariti popust od kojih 30€.