Raspakiranje Nokia Sleep uređaja (Nokians i Nokibar)

Nokia Health je početkom godine na CES-u predstavila Nokia Sleep, odnosno uređaj s kojim je praćenje sna i otkucaja srca mnogo lakše dok spavate. Doduše, osta je stvar moguća i sa Steel HR satom, no postoji dobar dio populacije koji ne može spavati s narukvicama ili pametnim satovima, a ukoliko imate jedan pametniji od SteelHR-a, vjerojatno vam je noću spojen na punjač. Taj problem rješava Sleep, a s obzirom da je prva pošiljka razgrabljena u nekoliko sati, dobar je broj zainteresiranih za taj proizvod. Ukoliko ste i vi jedan od njih, NOkia Sleep možete kupiti na Nokia health trgovini za 99.55€.

Druga pošiljka je dostupna i uređaj se dobro prodaje diljem svijeta. Ekipa s Nokians.fr portala su raspakirali jedan i slike možete vidjeti ispod. Kako se Sleep postavlja ispod madraca, nisam siguran je li ga najbolje postaviti u prostoru između šipki podnice ili pak na jednu podnicu kao na slici Nokiansa. Uređaj izgleda pokriva cijelu duljinu štramca što je i logično s obzirom da mjerenja temelji na pokretima tijela. Evo i link za originalni članak s više fotografija.

Sleep je došao i do Kine gdje ga je raspakirao član kineskog Nokibar foruma. Slike možete vidjeti ispod ili više njih na linku.