Android P Developer Preview dostupan za Nokia 7 plus uređaj

Nokia Mobile danas je najavila da se Nokia 7 plus pridružila Android P Developer Preview programu, što znači da od danas vlasnici Nokije 7 plus koji su programeri ili iskusni(ji) korisnici Androida mogu na uređaj instalirati prvu javnu (beta) verziju Androida P. Nakon prijave na Nokia Mobile stranici, instalacija OS-a obavlja se preko kabela, tj. instalacija putem OTA nadogradnje nije dostupna.

 

Developer Preview program odvojen je od standardnog Beta Labs programa, koji je više namijenjen širokoj publici. Developer preview Androida P nije savršena i oni koji se odluče na instalaciju trebaju znati da instaliraju neslužben softver, što nikako nije preporučljivo ako je Nokia 7 plus vaš primaran uređaj. Isto tako, developer preview program primarno cilja programere i naprednije korisnike Androida, a ne obične korisnike.

Ako ste preuzeli Android P, HMD vas poziva da povratne informacije ostavite preko ugrađene “Feedback” aplikacije, a kako sve izgleda na Nokiji 7 plus možete i nama reći u komentarima ispod članka. 🙂

Android P developer preview za Nokia 7 plus