Nokije 1, 6.1 i 7 plus dostupne u BiH kroz ponudu m:tel-a

Nokije 1, 6.1 I 7 plus stigle su u ponudu BiH operatera m:tel. Uređaji trenutno nisu dostupni putem web shopa ali ih se vjerojatno može kupiti u trgovinama mtela.

Nokia 1, najslabiji Nokia uređaj trenutno koji pokreće Android GO OS, dostupan je u plavoj boji. Više informacija o cijeni uređaja te pretplati uz koju ga možete kupiti potražite ovdje.

 

Nokia 6.1 je također dostupna samo u jednoj boji, i to crnoj dok nije poznato hoće li ostale boje kućišta biti dostupne. Ovaj uređaj uz neki srednji pretplatnički model može biti vaš za jednokratnih 59 KM i približno 10KM narednih 24 mjeseca. Više o cijeni uređaja kao i pretplatama mtela potražite ovdje.

Nokia 7 plus kao i Nokia 6.1 je dostupna samo u crnoj boji, u kojoj izgleda izvrsno. U srednjem pretplatničkom modelu, cijena 7 plus je dvostruko veća od cijene Nokije 6.1  Na stranicama mtela potražite više informacija o cijeni kao i različitim pretplatničkim modelima koji nude ovu Nokiju.

Još kada bi mtel postavio Nokiju malo više na svojim stranicama, to bi bilo super 😉. Možda tu dođe Nokia 8 Sirocco koju možemo očekivati svaki tren.

Hvala Gagi990 na dojavi 😉.