Pratite Nokia Mobile ChargedUp događaj uživo!

Nokia Mobile, odnosno HMD Global će u utorak 29.05.2018. održati važan događaj u Moskvi. Događaj će početi u 19:00 sati po moskovskom vremenu (18:00 po našem) i trajati će 2 sata. Najbolja stvar u svemu tome je da ćete događaj moći pratiti uživo preko Nokia Mobile Facebook stranice. Još jedna dobra stvar kod ovog događaja je da će Nokiamob biti tamo prisutan i izvijestiti vas o svemu koliko god možemo. Stipe ide u Moskvu pa očekujte male reportaže od njega. Opremili smo ga s Nokijom 7 plus kojom će snimati sve oko sebe pa očekujte kvalitetne snimke.

Još uvijek nam nije poznato što će sve biti predstavljeno u Rusiji. Nekolicina novih uređaja s do sada neviđenim kodovima su prošli proces certifikacije. Možda oznaka #ChargedUp nam može otkriti pokoji detalj. HMD možda planira oboriti rekord u trajanju ili punjenju baterije smartfona ili pak oznaka ukazuje na značajno unaprijeđene nove Nokije 3 i 5 s boljim hardverom u odnosu na početne modele. Možda je ovo ispod poleđina jednog uređaja…

Uglavnom, mi smo spremni za događaj, a ako ga želite popratiti kliknite na Facebook link ispod teksta ili nas posjetite u utorak popodne.

 

Nokia Mobile live from Moscow događaj