Video: Prvo raspakiranje i pogled na Nokia X6 uređaj

Jučer je HMD Global službeno predstavio Nokiju X6, prvi uređaj iz nove X serije. Uređaj je najavljen samo za Kinu, a dolazi sa zubom, solidnim specifikacijama i odličnom cijenom. O samom uređaju smo već više napisali ovdje, a u nastavku možete pogledati prvo raspakiranje Nokije X6. Raspakiranje je preneseno na servis bilibili.com pa ako imate problema s gledanjem ugrađenog videozapisa, možete otvoriti video na stranici bilibili.com.

Kao što ste mogli vidjeti u videu, nije riječ samo o raspakiranju, nego i o usporedbi pakiranja, usporedbi izgleda uređaja, sučelja, pa čak i test performansi pri igranju igara i usporedni test kamere. Teško da ikakve zaključke dalje od izgleda pakiranja i uređaja možemo iznijeti nakon ovog uređaja, pa ćemo komentiranje ostalih segmenata odgoditi dok se ne objave detaljnije recenzije ili kad uređaj stigne na test, ako ga HMD odluči plasirati globalno.

S Nokijom X6 u pakiranju stižu USB TIpC kabel i zidni adapter za brzo punjenje, papirologija, ključić za SIM ladicu te zaštitna maska. Slušalice nisu uključene u prodajnom pakiranju, no zahvaljujući 3.5mm utoru za slušalice mogu se koristiti neke starije.

Vidljivo je da je Nokia X6 napravljena primarno za kinesko tržište i bit će zanimljivo vidjeti hoćemo li ovaj uređaj ugledati globalno. Osobno mislim da nećemo, no HMD me može razuvjeriti već 29.5 kada je zakazana konferencija za medije u Moskvi. 

via: Baidu Nokibar i LoveNokia