Kroz Nokiju 3310 prošlo milijun volti, i što se dogodilo?

Znate li koji je najtvrđi materijal na ovom svijetu? Ne, nije dijamant već Nokia 3310! Ovaj popularni uređaj bi nakon što bi bio zaleđen na Arktiku i pronađen 100 godina poslije, i dalje imao crticu baterije. Dobro možda pretjerujem malo, ali Nokia 3310 je najvažnija komponenta Thorovog Mjolnira.

Kroz godine se Nokia 3310 pokazala kao poprilično izdržljiv uređaj. Ljudi su ga mučili na razne načine a on bi i dalje radio. Čak je preživjela i metak iz pištolja (dobro ovaj video mi malo djeluje fake?), no jeste li znali da može preživjeti propuštanje milijun volti struje i potom te poslije biti sposobna primiti poziv? Ako mi ne vjerujete pogledajte video ispod.

Nokia 3310 mi je bio vrlo drag uređaj, možda više od nje Nokia 3210, jer je bila pouzdana. Najdraže bi mi bilo kada bi se rasula na tri djela po svakom padu te nakon sastavljanja radila kao da se ništa nije dogodilo. Nova Nokia 3310 je također jako dobro odrađen uređaj i djeluje izdržljivo kao i prethodnik. Bilo bi vrijeme da slične torture počne prolaziti i ona pa da vidimo je li dostojan nasljednik. Mob.hr je već gazio bagerom pa se nije skroz proslavila, al ponavljanje je majka znanja 😊.

Ako vam se ne gleda video, evo vam odgovor na pitanje iz naslova: ništa :).