Nokia i Vodafone na Cebitu demonstriraju prvu Mjesečevu 4G mrežu. Bonus: Kako sam sredio Twitter račun Nokiamoba

Ako ste fan Twittera, ili ga često koristite za pretraživanje informacija kao i mi, i ako ste čitatelj ovog portala, možda vas je začudilo da Nokiamob više nema Twitter profil. Nismo loše govorili o konkurenciji, PR-u ili proklinjali korištenje Mediatekovih procesora u Nokia uređajima. Krivnja je samo moja i jedino moja.

Nedavno sam naišao na osobu koja nije bila upućena u pravi datum nastanka ovog bloga/portala, iako ne znam koga bi ta informacija uopće zanimala, išao sam datum ubaciti na Twitter profil. Kad li ugodna iznenađenja. Blog je mlađi od 13 godina, a Twitter ne dozvoljava “osobama” mlađima od 13 izradu profila i račun nam je lijepo ugašen. Neka ga je stvorilo magare od 37 godina, Twitter je zaključio kako da mlađahnom nosiocu profila tu nije mjesto i ostalo je sadašnjost s kojom muku mučim.

Poslao sam dokumente, prigovore, mnoštvo posluka, ali od Twittera još uvijek ni riječi. Nadam se da će kroz kojih dan dva stvar biti riješena, ali izgleda da nisam jedini nepromišljeni korisnik Twittera. Ne umanjuje moju glupost al se osjećam lakše u masi istih 😊.

 

Eto, ako ste nas pratili do sada samo preko Twittera, morat ćete posegnuti za Facebookom ili jednostavno ukucati nokiamob.me/nokiamob.net i doći direkt na stranicu. Inače, kako idete do nas, društvene mreže, web ili ne idete do nas?

Skoro sam zaboravio, Nokia je danas objavila da će na štandu Vodafone grupe na Cebitu, prezentirati prvu 4G postaju na Mjesecu. Pa ako ste kojim slučajem na Cebitu od 11. do 15.06., skoknite do štanda 32.

Molim vas retvitajte ovaj post, ha ha ha.