Nokia obnovila izgled web stranica

Nokia je obnovila dizajn svojih službenih web stranica, i moram reći da ne izgledaju loše. Uglavnom je najveća promjena na naslovnoj stranici koja je sada, odnosno njen veći dio, podijeljena u dva segmenta, jedan za klasične kupce, a drugi za poslovni svijet. Ovaj namijenjen klasičnim kupcima se naravno ponajprije odnosi na mobilne uređaje i mislim da nam je većini taj dio stranica najvažniji.

Novost je i sadržaj padajućeg izbornika, gdje ponovno su na prvom mjestu klasični potrošači (svi zainteresirani za mobitel, OZO tehnologije, Health proizvode), potom poslovni klijenti/kupci gdje se mogu pronaći sve informacije vezane uz mreže, a nakon toga dolazi Inovacije te općenito o Nokiji. Ovaj dio O nama (About Us) sadrži razne informacije, a zgodan je i prikaz trenutnog stanja dionica Nokije na Helsinškoj burzi kao i burzi u New Yorku.

Inače, treba napomenuti da se o izgledu dijela stranica vezanih uz Nokia uređaje brine HMD Global, a ne Nokia. Premda rade jako dobar posao, bilo je problema s iznošenjem netočnih podataka što može naštetiti brandu. Danas su objavili na globalnim stranicama sliku Nokije X6 pa je dosta ljudi pomislilo da dolazi globalno, a na posljetku sve ispala greška. Mislim da će se takvi gafovi u budućnosti smanjiti na 0.

Stranice možete provjeriti klikom na Nokia.com.