Video: Prvi pogled na Nokia 2.1, 3.1 i 5.1 uređaje

Ovog tjedna Nokia Mobile predstavila je tri nova uređaja kojima pune nižu cjenovnu kategoriju tržišta. Vidjeli smo nasljednice Nokije 2, Nokije 3 i Nokije 5, koje dolaze s boljim dizajnom i poboljšanim specifikacijama. Nešto o prvim dojmovima uređaja, gdje se ujedno nalaze i fotografije s lica mjesta, sam već napisao ovdje, a u nastavku slijedi kratki video pregled predstavljenih uređaja i još poneka fotografija.

YouTube

Nokia 5 (2017) i Nokia 5.1
Nokia 5 (2017) i Nokia 5.1
Nokia 3.1 crna i bijela
Nokia 3 (2017) i Nokia 3.1

Kako obično nakon svakog predstavljanja Nokia uređaja napravimo članak u kojem sakupimo videozapise prvih dojmova veći svjetski portala, u nastavku upravo slijede prvi dojmovi većih medija koji su bili u Moskvi.

 

Android Authority

TechRadar

CNet

Da ponovimo, ovog tjedna su predstavljena tri nova Nokia uređaja u cjenovnoj kategoriji od 100 do 200 eura. Svi predstavljeni uređaji dolaze sa poboljšanjima u izradi i “ispod haube” u odnosu na prethodnike, uz zadržavanje približno iste cijene. Uređaji bi trebali biti dostupni ovaj mjesec (Nokia 3.1), odnosno sljedeći mjesec (Nokia 2.1 i Nokia 5.1), a nadamo se da će nam uskoro doći i primjerci na recenziju. 🙂