Nokia 3 savršena za snimanje svetog selfija

Kada ste jedna od rijetkih osoba koje imaju prigodu osobno pozdraviti i popričati sa Papom, kako ćete se pripremiti za taj događaj? Lijepo ćete napuniti bateriju papinski bijele Nokije 3, odstraniti masnoću sa prednje kamere i napraviti selfie sa čovjekom.

Papa Franjo, odnosno poglavar katoličke crkve, posjetio je Irsku jučer i na misi je primao vjernike i sve koji su ga došli vidjeti. Jedna djevojka mu je prišla sa svojom sveto bijelom Nokijom 3 i dobila priliku napraviti sveti selfie.

Papi nije bilo čudno ponovno vidjeti Nokiju ispred njega s obzirom da on vjeruje u uskrsnuće, a Nokia se vratila među žive. Nokia 3 ima jednu od boljih kamera u svojem cjenovnom segmentu. Imali smo je priliku testirati i moram reći da i dalje radi odlične fotografije kako sa stražnjom, tako i sa prednjom kamerom. Nova Nokia 3.1 je dobrodošla nadogradnja, ali će stara Nokia 3 i dalje jako dobro služiti vlasnike. Nije ni čudno da se uređaj i dalje prodaje diljem svijeta, a bijela verzija će se sada prodavati još bolje.

 

Nadam se da će Nokia Mobile pokloniti djevojci novu Nokiju 3.1 kako bi ovu, sada relikviju, mogla uokviriti i postaviti na zid :).