Glasine: Nokia 7.1 (bez plusa) koštat će 399 eura

Dobro poznati izvor tehnoloških vijesti Roland Quandt sa stranice WinFuture.de objavio je na Twitteru nove informacije o nadolazećem Nokia uređaju više klase. Podsjećamo, Roland Quandt je prvi objavio postojanje Nokia Phoenix uređaja sa Snapdragonom 710 te postojanje Nokije AOP, za kojeg se ispostavilo da je to model Nokia 9.

 

Roland navodi da će nadolazeća Nokia 7.1 (bez oznake plus) koštati 399 eura (2.971 kuna) u memorijskoj verziji sa 4GB RAM-a i 64GB interne memorije. Preporučena cijena Nokije 7 plus predstavljene na MWC-u 2018 u veljači bila je 399 eura.

Posljednjih tjedana mnogo smo toga čuli o Nokiji Phoenix, odnosno Nokiji X7, gdje se spominje da će uređaj imati i da uređaj neće imati zub. Najnovije informacije sugeriraju da će HMD uskoro predstaviti Nokiju 7.1 i Nokiju 7.1 Plus, gdje će jedan uređaj imati zub, a drugi neće.

U svakom slučaju, praktički je nemoguće iz količine različitih i nepouzdanih informacija izvući neki zaključak o tome što će HMD predstaviti, pa je najpametnije pričekati službenu najavu uređaja.