Nokia Health je mrtav; Withings se ponovno preimenovao i predstavio Steel HR Sport hibridni pametni sat

Nakon kratke avanture na tržištu potrošačke zdravstvene i fitness elektronike, Nokia brend od jučer je postao dio prošlosti na tim proizvodima. Suosnivač Withingsa Éric Carreel, koji je od Nokije otkupio zdravstveni odjel, odmah je nakon preuzimanja najavio povratak Withings brenda, a to se dogodilo jučer.

Withings je jučer predstavio Withings Steel HR Sport hibridni pametni sat, koji možemo okarakterizirati kao izdržljiviji Steel HR s više mogućnosti za sportaše. Pohvalno je što je sat već dostupan za narudžbu i spreman je za isporuku i to po cijeni od 199 eura. Više informacija o njemu možete pronaći na službenim stranicama.

Isto tako, svi dosadašnji Nokia zdravstveni proizvodi sada ponovno nose Withings brend. Nakon gašenja projekta VR kamere OZO, prodaje zdravstvenog odjela i “outsourceanje” proizvodnje mobitela HMD-u, Nokia se potpuno povukla s potrošačkog tržišta te je sada isključivo orijentirana poslovnom tržištu. Nokijin cilj je postati nešto poput IBM-a na tržištu mrežne infrastrukture, a i sami znamo koliko je IBM zanimljiv običnim korisnicima.

Withings.com