Objavljeni 360° renderi Nokia X7/7.1/7.1 plus uređaja i fotografije plastičnog kućišta novog nepoznatog Nokia uređaja

Kako se bliži kraj godine i vrijeme predstavljanja novih Nokia uređaja, tako se sve više i više informacija o tim uređajima počelo pojavljivati na internetu. Do sada smo vidjeli poleđinu Nokije 9 s pet kamera, zaslone Nokije 9 i X7 bez zuba, rendere Nokije X7 sa zubom, a sada imamo ponovno rendere Nokije X7 sa zubom i plastično kućište nekog novog Nokia uređaja.

Uvijek pouzdani OnLeaks, u suradnji s portalom mySmartPrice.com, objavio je rendere navodne Nokije X7, koja bi mogla biti ili Nokia 7.1 ili 7.1 Plus, na kojima vidimo zub, dizajn sličan Nokiji X6, dvostruku ZEISS kameru i otisak prsta straga. Renderi su napravljeni na temelju CAD tvorničkih nacrata te se sam OnLeaks do sada pokazao kao pouzdan izvor pa nema mjesta sumnji da ovo zaista jest nadolazeći uređaj, samo ne znamo točno koji.

Na kineskom Baidu forumu pojavile su se fotografije Nokia Android One uređaja s plastičnim kućištem. Iz fotografija vidimo matirano plastično kućište, prostor za dvostruku kameru i senzor otiska prsta straga, kao i Nokia i Android One logo. Budući da Nokia uređaji više klase ne koriste plastiku kao materijal, moguće da je ovdje riječ o uređaju cjenovno nižem od Nokije X5, možda Nokia X3 ili 3.1 Plus?

U svakom slučaju, situacija se dosta zakomplicirala i zapravo nismo ni u što sigurni po pitanju nadolazećih uređaja. Najbliža predstavljanja su u Londonu i Milanu 4.10. i nadam se da ćemo tada nešto više doznati.