Ponovno objavljena fotografija LCD zaslona Nokia X7 uređaja!?

Prošlog tjedna prvi smo put vidjeli ozbiljno curenje informacija o nadolazećim Nokia uređajima – Nokije X7 i Nokije 9. Najprije je objavljena poleđina Nokije 9 na kojoj se nalazi čak 5 kamera, a nakon toga su objavljene i fotografije zaslona Nokije 9 i Nokije X7, na kojima smo mogli vidjeti da uređaji neće imati zub i da Nokia 9 ima čitač otiska prsta ispod zaslona.

Na kineskoj društvenoj mreži Weibo objavljena je bolja fotografija zaslona nadolazeće Nokije X7. Izvor informacije tvrdi da uređaj ima 5.9-inčni FullHD+ LCD zaslon te da bi trebao biti predstavljen u 10. ili 11. mjesecu. Nokia X7 nosi kodno ime Phoenix i navodno će ga pokretat Snapdragon 710.

Jučer je česti izvor Nokia informacija iz Rusije Nokia Anew objavio da je predstavljanje Nokije 9 odgođeno za MWC2019. Prema njihovom izvoru, Nokia 9 u trenutnoj fazi ne zadovoljava standarde HMD-ova direktora proizvoda Juhe Sarvikasa. Za tu informaciju nemamo potvrdu iz drugog izvora pa je treba uzeti sa rezervom, a samo vrijeme će pokazati.

Izvor: Weibo