Procurili prednji paneli Nokia 9 i X7 uređaja!?

S nepresušnih kineskih foruma dolaze nam nove informacije o nadolazećim Nokia uređajima visoke kategorije. Na kineskom Nokibar Baidu forumu objavljene su fotografije prednjih panela navodne Nokije 9 i Nokije X7, kako ih naziva izvor.

Oba uređaje nemaju zub, što će mnogima biti drago čuti. Nokia 9 me osobno podsjeća na Galaxy S8/S9 s blago zakrivljenim zaslonom, koji mi izgleda manje zakrivljen nego na modelu 8 Sirocco, što je također dobro čuti. Zaslon je slikan s unutarnje strane, gdje možemo vidjeti da donji dio zaslona zauzima poprilično velika komponenta, a vjerojatno je riječ o čitaču otiska prsta koji se nalazi ispod zaslona, kako glasine sugeriraju. Isto tako, sam oblik panela je ovalnijeg oblika i poklapa se s oblikom nedavno objavljene poleđine Nokije 9 s pet kamera.

Prednji panel Nokije X7 podsjeća me na Nokiju 7 plus, no ovaj put ga ima i u bijeloj boji te se čini da je prednja strana bolje iskorištena. Prije je objavljene fotografija prednjeg panela sa zubom za koju se sumnjalo je da je Nokia X7, no čini se da je ta glasina pogrešna. Zapravo, bit ćemo sigurni što je točno tek kada uređaj bude predstavljen. Navodno se vodi pod kodnim imenom Phoenix, a kao pogonski stroj trebao bi koristiti novi Snapdragon 710.

Nikakvih službenih naznaka o predstavljanju uređaja još nema, no prema informacijama koje kruže internetom, predstavljanje bi trebalo biti tijekom 10. mjeseca, ako sa proizvodnjom bude sve u redu.

via: Suomimobiili.fi

izvor: Baidu