Aplikacija Nokia Support (Podrška) novom nadogradnjom postala (još) ljepša

Nakon posljednje nadogradnje HMD-ove Nokia Support (Podrška) aplikacije, ostao sam ugodno iznenađen vizualnim promjenama. Nokia Support vjerojatno je najkorisnija aplikacija koja dolazi predinstalirana na Nokia Android uređajima, a funkcionalnost joj je uvijek bila ispred samog dizajna, no kroz posljednjih par iteracija HMD Global doveo je dizajn na razinu funkcionalnosti.

Najnovija nadogradnja (V2.0.7) donosi novu početnu stranicu, na kojoj se nazale dvije opcije i lijepa pozadina. Korištene boje su Nokiji omiljena plava, nijanse crne i standardna bijela i crna. Osim lijepog početnog zaslona, prilikom prvog pokretanja HMD je implementirao kratki vodič koji pokazuje mogućnosti aplikacije. To je bitno jer je prva istaknuta mogućnost korisnička podrška, što će mnogi korisnici (koji poznaju engleski) cijeniti. Tu je uvijek i NokiaMob ako nešto zapne. 😉

Ako vam Google Play nije javio da je nadogradnja dostupna, aplikaciji u trgovini možete pristupiti direktnim pritiskom na link ovdje.

HMD je također dodao novu aplikaciju u svoj portfelj na Google trgovini i to aplikaciju koja je ekskluzivna za Nokiju 7.1. Aplikacija se zove “HDR mogućnosti za Nokiju 7.1”, a implementira softver koji koristi ugrađeni hardver za bolji prikaz slike, o čemu smo više pisali ovdje. Sama aplikacija ima preko 1000 preuzimanja i može se pogledati ovdje. Dobra stvar je što je implementirana putem trgovine jer u slučaju problema (ili poboljšanja), HMD ne treba slati OTA sistemsku nadogradnju, nego regularnu nadogradnju kroz trgovinu.