Nokia X7 bit će predstavljena 16.10 u Kini; Objavljene fotografije napravljene uređajem

Nokia Mobile u Kini je pozvala predstavnike medija na predstavljanje novog uređaja zakazano za 16.10. ove godine. Špekulira se, a to donekle potvrđuje i objavljena pozivnica/teaser, da će na tom događaju HMD predstaviti Nokiju X7 – uređaj kojeg je navodno već certificirala agencija TENAA otkrivši izgled i specifikacije.

Navodna X7 globalno bi mogla biti predstavljena kao Nokia 7.1 Plus i to već 11.10., kada HMD ima zakazan event u Indiji. Od specifikacija izdvajamo 6,18-inčni FullHD+ zaslon, Snapdragon 710, 4GB RAM-a ili 6GB RAM-a s 64GB, odnosno 128GB interne memorije, 12+13MP dvostruku ZEISS kameru i 3400mAh bateriju. Na teaseru/pozivnici vidljiva je dvostruka kamera, ZEISS logo i LED bljeskalica.

Prisjećajući se kako su “zanimljivo” svijetu prezentirali Nokiju X6 prije pola godine, ne treba nas iznenaditi da su na kineskoj društvenoj mreži Weibo, pod sponzorstvom službenog Nokia Mobile profila, objavljene fotografije napravljene uz pomoć Nokije X7, koje je okinuo fotograf Feng Xuan Scott. Fotografije izgledaju dobro, a exif podaci otkrivaju da otvor blende jedne od kamera f/1.8. Više fotografija možete pronaći na portalu VTechgraphy.com.

Fotografija napravljena Nokijom X7
Exif

Kakogod, 11. ili 16.10. bit ćemo pametniji po pitanju Nokije X7/7.1 Plus i hoće li se pridružiti novoj Nokiji 7.1 na našem tržištu.

via: Ithome

izvor: weibo